Tuntas Family Suites

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Simpatičan hotelsko-apartmanski kompleks izgrađen je 2001. godine , a poslednji put je renoviran 2014. Nalazi se na blagom uzvišenju sa predivnim pogledom na ostrvo Samos. Od centra Kušadasija je udaljen 2 km, od bodrumskog aerodroma oko 118 km.

Plaža:
Gradska peščana plaža “Ladies Beach” udaljena je 250 m od hotela, a suncobrani i ležaljke na njoj se plaćaju. Hotel nema peškire za plažu.

Hotelski sadržaj:
A la carte restoran (plaća se), bar, spoljašnji bazen, Wi-Fi u lobiju (besplatno), TV sala, stoni tenis, aerobic, akvabik, animacije. Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, usluga pranja i peglanja veša, sef u sobi, lekar na poziv, suncobrani I ležaljke na plaži, a la carte restoran, barovi.

Sobe:
Hotelska zgrada ima 7 spratova i raspolaže sa ukupno 70 dvosobnih apartmana, površine 35 m2 (spavaća soba i dnevna soba sa letnjom kuhinjom, za maksimum 4 osobe). Svi apartmani imaju kuhinju sa ketlerom I setom sa čaj I kafu, mini-bar (prazan), individualni klima uređaj (plaća se), telefon, TV, sef (plaća se), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Usluga:
Osnovna usluga je na bazi najma.

Kontakt:
www.tuntashotels.com
+90 256 613 36 55 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.