Palm Wings Ephesus Beach

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 55 km od izmirskog aerodroma, 132 km od bodrumskog aerodroma i 8 km od centra Kušadasija. Izgradjen je 1998. godine, renoviran 2013. godine. Zauzima površinu od 50.000 m².

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od glavne zgrade i kluba. U glavnoj zgradi se nalazi 318 standardnih soba (površine 24 m²) i 36 promo soba, bez balkona, od toga 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama (površine 26 m2) a u klubu 80 porodičnih soba (površine 44 m²). Sve sobe su klimatizovane, imaju satelitsku TV, mini bar, sef, telefon, fen, bežični internet, većina soba sa balkonom.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski i riblji), 5 barova, 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina), 2 teniska terena, stoni tenis, košarka, odbojka, aerobik, sportovi na vodi, animacija, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, masaža, kozmetički salon, frizer, doktor, internet kafe, pranje veša, hemijsko čišćenje i prodavnica.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 232 893 10 96
Fax: +90 232 893 10 95
www.surmelihotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.