Kemer Dream Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor. Tim pre što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda sledi uživanje...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u Kemeru. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 55 km, a od centra Kemera je udaljen 600m. Sastoji se iz dva četvorospratna bloka. Blok A je sagrađen 2003. a blok B 2015. godine. Zauzima površinu od 14.000 m2.

Plaža:
Nalazi se 300 m hotela. Plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, peškiri se koriste uz depozit. Nema bar na plaži.

Hotelski sadržaj:
Restoran, bazen, 2 bara, konferencijska sala, dečji bazen, 4 tobogana, tursko kupatilo, sauna, teretana, stoni tenis, wi-fi internet je besplatan u lobiju hotela. Plaća se: motorni sportovi na vodi, masaže, usluge doktora.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 315 standardnih soba (max 3 osobe, 18 m2) i 20 porodičnih soba (max 4 osobe, 35 m2). Sve sobe sadrže kupatilo (WC/ kada ili tuš), fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, mini bar (voda-besplatno), sef (plaća se), TV, telefon, balkon ili terasu.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
Tel :+90 (242) 814 47 57
Fax:+90 (242) 814 18 78
www.kemerdreamhotel.net
 
Napomena:
Hotel se nalazi blizu centra Kemera. Preporuka za mlađu populaciju.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.