Cactus Club Mirage

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 51 km od aerodroma u Bodrumu i 20 km od centra grada. Počeo je sa radom 1990. godine, renoviran je poslednji put 2005. godine i zauzima površinu od 15.000 m².

Plaža:
Gostima je na raspolaganju peščana plaža. Ležaljke, suncobrani i bar na plaži su besplatni. Peškiri se koriste uz depozit.

Sobe:
Hotelski kompleks čini sedamnaest dvospratnih zgrada. Raspolaže sa 115 standardne sobe (max 3 osobe, 25 m²). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, TV, telefon, mini bar (plaća se), sef (plaća se), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Glavni i a’la carte restoran (plaća se), dijetalni i vegetarijanski meni, 3 bara, spoljašnji bazen, 9 vodenih tobogana (nalaze se u obližnjem Pirates Inn Cactus Aquapark i otvoren je samo radnim danima), WiFi, tursko kupatilo (u hotelu Cactus Fleur Beach), pikado, stoni tenis, dečije igralište, dečiji bazen. Plaća se: doktor, dadilja, masaža, sauna (u hotelu Cactus Fleur Beach), bilijar, motorni sportovi na vodi, usluga pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 385 4437
http://mirage.cactushotels.com/
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj