Blue Vista Hill

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 80 km od aerodroma u Izmiru i 114 km od vazdušne luke u Bodrumu, odnosno 6 km od centra Kušadasija. Počeo je sa radom još 1988. a poslednji put je renoviran 2012. godine. Zauzima površinu od 25.000 m2.

Plaža:
Gostima je na raspolaganju betonska plaža kojom dominira velika platforma. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Glavna hotelska zgrada ima sedam spratova i raspolaže sa 301 standardnom sobom (max 2+2 osobe, 22 m2) i 6 dvosobnih suite jedinica. Sve sobe imaju centralni klima uređaj, mini bar (voda po dolasku), WiFi (besplatno), fen za sušenje kose, TV, sef (besplatno), telefon, balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, a la carte resoran (jednom tokom boravka besplatno), 4 bara, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 2 vodena tobogana, 2 sale za konferencije, WiFi (besplatno), tursko kupatilo, sauna, pikado, stoni tenis, teretana, aerobik, košarka, teniski teren, dečiji bazen, mini klub (4-12 godina). Plaća se: masaže, SPA centar, diskoteka, bilijar, motorni sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, časovi ronjenja, usluge lekara, frizera, fotografa, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +902566220505
www.bluevistahill.com

Napomena:
Preporuka za sve tipove odmora
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.