• +381 11 404 27 47
 • +381 60 625 22 28 --
 • +381 61 21 77 867
 • Hotel Aquamarin

  Budva, Crna Gora. ? dana, ? noci
  već od
  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 018/2012. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Opis destinacije

  Budva je jedno od najstarijih naselja na Jadranu. Budva ima mediteransku klimu sa blagim kišovitim zimama kao i dugim toplim letnjim danima... U priobalju zaklonjenom visokim gorskim zaledjem, klima je još blaža. Toplo more i duge peščane plaže okruženi su borovom šumom i maslinjacima. Sezona kupanja u Budvi počinje 10. maja i traje do 8.novembra.

  Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama ali i po noćnom životu.  U Budvi tokom leta možete prisustvovati razlicitim kulturnim manifestacijama kao što su: dešavanja na Trgu pjesnika, medunarodni festival "Pjesma Mediterana" kao i pozorišne predstave. Stari grad u Budvi je sagrađen na kamenitom poluostrvu pre više od 2500. godina. Danas, kamene zidine Starog grada u Budvi kriju uzane uličice, stare kamene kuce, brojni kafići, restorani i prodavnice.


  Cenovnik


  Opis smeštaja


  Program putovanja


  Uslovi plaćanja


  Izdvajamo  Vila Dimitra

  Vila Sartios

  Vila Stelios

  Vila On The Board

  Vila Berlin

  Slične ponude  Hotel Serpina

  Hotel Eliros Mare

  Hotel Afroditi

  Hotel Veronica

  Hotel Aegean Park

  Kuća Đurišić

  Liberty Hotel